Premijera filma „John Wick: Chapter 3“ zakazana je za 17. maj 2019. godine, scenario je napisao Derek Kolstad a film režira Chad Stahelski. Očekuje se da će se Common, Laurence Fishburne i Ruby Rose pojaviti i u nastavku filma, a pridružiće im se i Hiroyuki Sanada (The Wolverine) koji glumi zlikovca.
“John Wick (Keanu Reeves) je u begu iz dva razloga: love ga zbog nagrade od 14 miliona dolara, kao i zbog kršenja pravila oduzimanja života u Continental Hotelu. Johnu je menadžer Continentala, Winston, dao sat vremena fore pre nego što krene lov na njega, i pre nego što mu budu oduzete sve povlastice i bude odbačen od svih ostalih članova. John se bori da ostane živ tražeći svoj izlaz iz New Yorka…”
Svet John Wick-a će nastaviti da se širi kako kroz treći nastavak filma tako i kroz najavljenu seriju „The Continental“ koju je najavio STARZ, a koju će pisati i producirati Chris Collins (Sons of Anarchy, The Wire), kao i kroz najavljeni spin-off film „Ballerina“, koji govori o detetu ubici u svetu John Wick-a.
Prošle godine se u bioskopima prikazivao „John Wick: Chapter 2“ koji je osvojio kako publiku tako i kritičare i ostvario odlične rezultate.