John Cena počeo je pregovore sa Paramount-om oko glavne uloge u filmu “Duke Nukem”, adaptaciji popularne video igre o istoimenom vojniku.
Ovo je još jedan u nizu od filmova koji je dugi niz godina pokušavao sa monitora da dođe do bioskopskih platna, ali čini se da je čekanju napokon došao kraj.
Platinum Dunes, projekat Michaela Baya, Brada Fullera i Andrewa Forma bavi se svim, ali trenutno rade na pronalasku glavnog glumca, tako da režisera i scenaristu još uvek nemaju.
Dukea Nukema smo prvi put gledali u istoimenoj igri iz 1991. ali većina će ga se setiti iz igre „Duke Nukem 3D“ iz 1996. godine. Do danas se pojavio u 19 naslova, ali taj je ipak onaj koji je mnogima ostao u sećanju, što zbog svoje neverojatne igrivosti, što zbog odličnih mogućnosti za mrežno igranje.
Platinum Dunes nam je do danas doneo “Pročišćenje” serijal “Prizivanje duhova” i najnovije “Nindža Kornjače”, a ove godine nam donosi “Mesto tišine” koji je u distribuciji Blitza i u bioskope dolazi u aprilu 2018. godine.
WWE zvezda je svoju glumačku karijeru počeo filmom “The Marine” 2006. godine. Glumio je još u filmovima kao što su “12 Rounds,” “Legendary,” “The Reunion,” “Trainwreck,” “Sisters,” “Daddy’s Home,” “Daddy’s Home 2,” i “The Wall”, i takođe je svoj glas dao glavnom liku u animiranoj komediji “Ferdinand”.