U Beogradu je počelo snimanje filma „Patuljci s naslovnih strana“, film o zvezdi rijalitija koji se otima kontroli.
Nikola (Gordan Kičić) ima četrdesetak godina i vodeća je zvezda rijaliti programa koji se zove ’’Tri minuta slave’’.
U praksi to izgleda tako što on bezobrazno vređa ljude koji se na taj šou prijave i zbog toga je jako cenjen i odlično plaćen. Njegove zlobne i otrovne reči magnetski privlače gledalište i rejtinge dižu do nebesa.
Osim toga, on smišlja i razne druge rijaliti formate, kao i razne skrivene kamere. Rečju, njegov život je rijaliti program. Njegov najbolji prijatelj Zoran (Boris Milivojević) je vlasnik agencije koja se bavi proizvodnjom raznih rijaliti formata, a žena njegovog prijatelja Mira (Tamara Krcunović) je njegova jedina ljubav iz mladosti, što, naravno, niko osim njih dvoje ne zna.
Nikolin život počinje da se menja u trenutku kada smišlja kako da od mlade devojke koju gura njena ambiciozna majka, naprave zvezdu. Smeštaju joj skrivenu kameru koja se otima kontroli i on počinje da se pita: je li sve to ustvari nameštaljka, skrivena kamera koju podmeću njemu? Kada se uveri da su određene okolnosti ipak stvarne, prinuđen je da spasava sopstvenu kožu na način na koji jedino i zna… pomoću rijaliti programa.
Ali, on mora da razluči najvažnije: da li je ceo njegov život jedan veliki rijaliti? I šta je u svemu stvarno, a šta samo izmišljotina koja donosi rejtinge?
Reditelj i scenarista filma, Milorad Milinković, izjavio je da je veoma zadovoljan tempom snimanja i da ga raduje rad sa glumačkom ekipom kakva je izabrana za ovaj film.
Glavni glumac, Gordan Kičić, rekao je da ga je ovom projektu najpre privukao odličan i nesvakidašnji scenario i poziv da tumači glavnog lika. “
„Kada dobijete priliku da igrate glavnu ulogu, da ste maltene u svakom kadru, to je za glumca veliki izazov. A ovaj lik je jedna kontroverzna ličnost, koja nije baš crno-bela, niti pozitivna, što je dodatni izazov jer morate da ga branite svim silama, od glave do pete“.
Snimanje filma „Patuljci s naslovnih strana“ trajaće do kraja leta, na više lokacija u Srbiji, a distribucija filma planirana je za kraj 2017. godine.