Džared Leto će, izgleda, ipak dočekati pravdu za svoj lik, nepravedno izostavljen (što se minutaže tiče) iz filma “Suicide Squad”, najavom novog projekta koji je u pripremi u studiju Warner Bros, “Harley Quinn Vs. The Joker”. Ovo, doduše, nije zvanično potvrđena vest, ali dobro upoznati izvori tvrde da je spinof filma “Suicide Squad” odobren i da je produkcija zakazana.
On se čak neće kositi ni sa nastavkom “Suicide Squad” filma koji ide po planu, i biće smešten u istom DC Univerzumu gde i ostali likovi iz malo pre pomenute priče.
Dobro je poznato da su brojni filmofili bili razočarani kratkim pojavljivanjem Džokera na velikom ekranu, a s obzirom na priče kako se Džared Leto pripremao za tumačenje ovog lika i da je sve vreme, tokom snimanja, pa čak i u pauzama snimanja, ostao u liku Džokera, ako ništa drugo, vredna je svake pohvale i svedoči velikoj posvećenosti ovog glumca.
Leto je bio razočaran izbacivanjem mnogih scena iz finalne kopije i bio je vrlo blizu odluci da se više nikada ne vraća ovoj ulozi.  Izgleda da je, u međuvremenu, postignuto obostrano zadovoljavajuće rešenje i da je s ovim filmom u najavi ispravljena nepravda naneta oskarovcu.