Studio DreamWorks Animation i 20th Century Fox nam donose novi insert iz animirane komedije za celu porodicu ,,Mali šef“.
Lik Malog šefa je nakon pojave prvog tizer plakata izazvao veliko interesovanje kod publike, a sinhronizovani trejler je pogledalo preko 400.000 ljudi što ga čini jednim od najgledanijih trejlera za neki film u Srbiji. U novom insertu upoznajemo porodicu Templton i saznajemo da je dolazak nove bebe uzurpirao spokojan život Tima, koji mu nimalo ne veruje i počinje da sumnja da njegov mali brat uopšte nije obična beba.
,,Mali šef” je originalna i atraktivna komedija za sve uzraste koja nosi poruku o važnosti porodice. Priča je ispričana iz perspektive maštovitog sedmogodišnjaka Tima koji je imao savršen život sve do iznenadnog dolaska njegovog malog brata koji nosi odelo i aktovku. Tim zbog njega kreće u misiju kako bi povratio pažnju svojih roditelja, ali ubrzo shvata da njegov brat nije baš obična beba, već uspešni biznismen kome je potrebna pomoć u borbi protiv bebinih najvećih neprijatelja – kuca.


Film „Mali šef“ u bioskope širom Srbije kreće od 13. aprila u 2D i 3D formatima.