Iako ovo predstavlja možda najveći i najbrojniji sukob među superherojima na filmskom platnu, fanovi su poslednjih meseci bili najuzbuđeniji samo zbog jednog lika. Nije reč o Crnom Panteru, koji će takođe debitovati u ovom filmu, već o Spajdermenu koji sada zvanično postaje deo Marvelovog filmskog univerzuma.
Nakon Tobija Megvajera i Endrua Garfilda, došao je red na Toma Holanda da portretiše možda najčuvenijeg Marvelovog super junaka.
Na samom kraju trejlera, videćete dragog nam Spajdija u akciji i u dobro poznatom odelu. Možemo reći da ova verzija možda i najviše podseća na onu iz stripova. Sve je tu, potezi, ispaljivači mreže i iako se Holand može pohvaliti tinejdžerskim glasom, moramo priznati da u kostimu izgleda “malo krupnije”.
A sam trejler za film Kapetan Amerika: Građanski rat je baš onakav kakav treba da bude. Vidi se razlog sukoba, vide se podvojene strane, ko je u Kepovom, a ko u Ajronmenovom timu. Premijera filma zakazana je za četvrti maj, a glavne uloge tumače Kris Evans, Robert Dauni Džunior, Entoni Meki, Džeremi Rener, Skarlet Johanson i Elizabet Olsen.