Uz Čarli Brauna i Snupija igri nikad kraja.
Charles M. Schultz je čovek koji je zaslužan za jedan od najpoznatijih stripova na svetu, Peanuts, o Charlie Brown-u i ostalim klincima, njihovim ludorijama, ali i o specifičnom pogledu na svet. Strip je znao da bude urnebesan, ali podosta dubokouman na mahove, posmatrajući kritički svet odraslih kroz oči deteta.
Kompanije 20th Century Fox i Blue Sky Studios su nas obradovale novim trejlerom za „The Peanuts Movie“, ali i jednom novom vrstom zabave sa junacima ovog animiranog ostvarenja. Sada ste u mogućnosti da napravite svoj lični Peanuts Movie avatar koristeći PeanutizeMe.com Character Creator. Možete da odaberete pol, boju kose, ten, odeću i još mnogo toga.
“The Peanuts Movie“ će nam pokazati da svaki autsajder ima svoj dan, čak iako na sred podijuma uz zvuke pesme Di Džej Kejlida “All I Do Is Win” kao Čarli Braun završite igru padom.
Podsetimo, premijera filma „The Peanuts Movie“ najavljena je za 05. novembar ove godine, do tada uživajte uz najnoviji trejler za njega i upoznajte se sa svim mogućnostima pravljenja svog avatara kroz trejler pod nazivom „Peanutize Me!”.