Ako ste ljubitelji Kventin Tarantina i vestern filmova, sigurni smo da vam je “Django Unchained” veoma prijao, ali onda bez dileme znate i za “The Hateful Eight”, novi film ovog, malo je reći kultnog režisera koji očekujemo u bioskopima tokom zimske sezone. U nastavku “bacite” pogled na trejler koji prosto pleni dobrom zabavom i tom nepogrešivom Tarantino atmosferom.

Inače, film prati priče osmorice stranaca koji se igrom sučaja i nemilom sudbinom nalaze u brvnari koja se koristi za odmor duboko u planinama američke države Vajoming. Kako ih snežna oluja drži na okupu, i kako isti nisu najfiniji momci i devojke, tenzija brzo počinje da se stvara, a s obzirom da se radi o filmu gosn. Tarantina – možete pretpostaviti kako će problem tenzije biti rešen. Inače, “The Hateful Eight” je imao dosta problema u produkciji, i postojala je velika mogućnost da nikada ne ugleda mrak bioskopskih dvorana, te nam je veoma drago što se to nije desilo.
Glumačka postava je veoma jaka te možete prepoznati Kurt Rasela, Semjuel L Džeksona, Dženifer Lej, Tim Rota, Majkl Medsena i Brus Derna, a iako ga nema na trejleru – u filmu će ulogu tumačiti i Čejning Tejtum.