Predstavljamo vam trejler za akcioni film Hitman : Agent 47 u režiji Aleksandera Bacha. Radi se o novoj filmskoj adaptaciji čuvene franšize video igara Hitman, koju sada izdaje Square Enix.
Rupert Friend (glumi u TV seriji Homeland) je na sebe preuzeo ulogu  od Timothy Olyphanta (glavnog glumca iz prvog filma Hitman, režirao ga je Xavier Gens), koji je meni lično bio zabavan ali koji je loše prošao na bioskopskim blagajnama.
Ovog puta čuveni genetski modifikovani plaćeni ubica će imati za misiju da goni i eliminiše mladu ženu, ali će u tom pohodu i sam postati meta. Da bi zaštitio svoje poreklo i svoj pravi identitet moraće da se suoči sa moćnom misterioznom organizacijom.
Ukoliko je ceo film poput trejlera onda smo daleko od kanona koje je postavila video igra gde je agent 47 precizan, pedantan u svakom potezu, vešt u prerušavanju i nerazdvojan od svog para AMT Hardballer revolvera sa prigušivačima i klavirske žice za davljenje protivnika. Nadam se da će film biti ipak suptilniji od prikazanog u trejleru.
Pored Frienda u filmu glume još i Hannah Ware, Zachary Quinto, Ciaran Hinds i Thomas Kretschmann.
Film stiže u bioskope tokom leta.

Agent 47 je poznat po dve zadnje brojke njegovog bar koda koji mu je istetoviran na potiljku. Predstavlja vrhunac deceniskog istraživanja i klon je prethodnog Agenta 46. Nepredvidljive je snage i brzine, a iznad svega – natprosečno je inteligentan.
Poslednja meta Agenta 47 je korporacija koja želi da otkrije njegovu prošlost, kako bi stvorili vojsku još “delotvornijih” ubica. Na ovom zadatku Agent 47 će saznati mnogo o svom poreklu, ali upoznati i devojku koja jedina ima informaciju koju korporacija želi. Upravo zbog nje, Agent 47 će započeti bitku sa svojim najsmrtonosnijim neprijateljem.