Originalni naslov:    Ant-Man
Početak prikazivanja filma:    15.07.2015
Dužina trajanja filma:    119 min
Žanr:    akcija, avantura
Glumci:    Paul Rudd, Evengeline Lilly, Corey Stoll, Bobby Cannavale, Michael Pena, Judy Greer, Tip “Ti” Harris, David Dastmalchian, Wood Harris, Jordi Molla i Michael Douglas
Režiser:    Payton Reed
O filmu: Sledeća evolucija Marvelovog kinematografskog sveta doneće jednog od osnivača Osvetnika na veliko platno po prvi put i to u Marvelovom filmu „Antmen “. Naoružan neverovatnom sposobnošću da se smanji i uveća svoju snagu, vrhunski lopov Skot Lang (Pol Rad) mora da prihvati ulogu heroja koju nosi u sebi i pomogne mentoru, dr Henku Pimu (Majkl Daglas), da zaštiti tajnu koja leži iza spektakularnog odela Antmena od najezde pretnji nove generacije. Suočeni sa naizgled nepremostivim preprekama, Pim i Lang moraju da isplaniraju i izvedu pljačku koja će spasiti svet.
Film režira Pejton Rid, a glavne uloge igraju Pol Rad kao Skot Lang iliti Antmen, Majkl Daglas kao njegov mentor Henk Pim, Evanđelin Lili kao Houp Van Dajn, Kori Stol kao Daren Kros iliti Osa, Bobi Kanavale kao Pakston, Majkl Penja kao Luis, Džudi Grir kao Megi, Tip “Ti” Haris kao Dejv, Dejvid Dastmalkijan kao Kurt, Vud Haris kao Gejl i Džordi Mola kao Kastiljo. U režiji Pejtona Rida i produkciji Kevina Fagija, Marvelov “Antmen” će doneti napetu i uzbudljivu avanturu.