od 16.04. – 22.04.   od 20:oo
Žanr:
drama
Trajanje: 112 min
Režija: Roman Prygunov
Scenario: Fuad Ibragimbekov, Mikhail Idov
Uloge: Danila Kozlovskii, Miloš Biković, Maša Andreeva, Aleksandra Bortič, Dominik Pinon, Sergei Burunov, Pavel Vorožcov, Vladimir Simonov, Kristina Babuškina, Lev Prygunov
Sinopsis: U prvom delu opisan je život 29-godišnjeg menadžera Maksa koji je apsolutno siguran u svoj uspeh i sreću. Sve što radi je da zarađuje i troši novac. Skupa kola, luksuzni stan, noćni klubovi, lepe devojke, žurke i droga ispunjavaju njegov život. Kad jednog dana sretne devojku sa druge strane života, počinje da shvata da nešto nije u redu sa njegovim načinom života. Od tada sve oko njega i u njemu počinje da se menja.
U ovom drugom delu pratimo Maksa Andrejeva koji odlučuje da okrene novi list u svom životu. Smatra da je najbolje mesto za početak novog života na suprotnom kraju sveta u jugoistočnom delu Azije, na ostrvu Bali. Ono što ne zna je da ne može zanemariti svoju prošlost. Okolnosti ga nateraju da se vrati u domovinu i donese vrlo težak izbor.Tu se dešava oštar zaokret – broj likova i novih imena se povećava, a gledaoci dobijaju predstavu o veličini korupcije i intriga koje postoje u javnim koroporacijama, a Maks poslušno počinje da radi kao dvostruki agent (u stvari nema izbora). Od tog momenta radnja filma se razvija poput sinusoide – usponi i padovi postaju karakteristične odlike filma sve do samog kraja. Jednu od glavnih uloga u filmu ostvario je i naš glumac Miloš Biković.

Ocena publike: 7.1/10
Cena karte: 250.oo dinara