od 27.11.  – 17.12. od 16:oo
Žanr:
avantura, porodični, sinhronizovan, 3D
Trajanje: 92 minuta
Režija: Simon J. Smith
Scenario: John Aboud, Michael Colton
Uloge: Ben Stiller, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith, Chris Rock
O filmu: Preko 100 snimljenih epizoda animirane serije „Pingvini sa Madagskara“ nije zadovoljilo apetite najmlađih koji sa nestrpljenjem iz godine u godine očekuju nove avanture pingvina iz Madagaskar serijala.
Na veliku radost, studio „Dreamworks Animation“ najavio je premijeru dugometražnog ostvarenja „Pingvini sa Madagaskara“ u Srbiji 27. novembra!
Nakon ogromnog uspeha animiranih filmova „Madagaskar“ (2005), „Madagaskar: Beg u Afriku“ (2008) i „Madagaskar: Najtraženiji u Evropi“ (2012) pisci scenarija i animatori dosetili su se pingvina kao malih inteligentnih stvorenja koji mogu da spasu svet od negativaca.
Režiju animiranog filma „Pingvini sa Madagaskara“ potpisuje Erik Darnel (Madagaskar franšiza) i Sajmon Dž. Smit (Pčelac Beri Medić), dok su scenario napisali Džon Abod i Majkl Kolton.
U avanturističkoj 3D komediji koja nam stiže 27. novembra glavni protagonisti su pingvini Major, Kovalski, Riko i Vojnik, koji ovog puta udružuju snage sa špijunskom organizacijom „Severni vetar“ koju predvodi agent Tajni. Pingvini će pokušati da zaustave zlog doktora Oktavijana Šprica da uništi svet. Animirani film „Pingvini sa Madagaskara“ je sinhronizovan na srpski jezik, da bi najmlađi mogli nesmetano da uživaju u avanturama hrabrih pingvina.

Ocena publike: 7.5/10
Cena karte: 250.oo dinara