Danski film “Dečko mrav” će nam pokazati da hrabrost ne zavisi od toga da li si mali ili veliki, jer heroji mogu biti i deca i odrasli. Iz Francuske dolazi  i novi dokumentarni film francuskog reditelja Lika Žakea “Bila jednom jedna šuma” o veličanstvenim prašuma I borbi protiv njihovog izumiranja. Mala mišica Selestin i siromašni medved Ernest uspeće da prevaziđu sve razlike i izgrade lepo prijateljstvo u francusko-belgijskom animiranom filmu “Ernest i Selestin” koji je prošle godine nominovan za Oskara u kategoriji za najbolji animirani film.
Na repertoaru bioskopa od 13. do 19. oktobra,  naći će se i norveško ostvarenje o malom ježu koji prevazilazi svoje strahove da bi spasao prijatelje i selo od snežne katastrofe u filmu “Solan i Ludvig” i Olsenova banda kojoj je za borbu potrebna torba za hlađenje, kišobran, praćka i dva komada žvake.
Pored navedenih ostvarenja očekuju vas i filmovi “Rajsko putovanje”, “Zagonetni dečak”, “Kako da dresirate svog zmaja”, “Rio 2”, “Gospodin Pibodi i Šerman” i “Šetnja sa dinosaurusima”.

Karte su već u prodaji po ceni od 150.oo dinara.
Obezbedite Vašu ulaznicu na blagajni bioskopa KVart!